X

Politică de confidențialitate

Pentru a vă informa și a înțelege modul în care vă sunt prelucrate datele cu caracter personal furnizate cu ocazia utilizării site-ului samsungmedical.ro, vă recomandăm să lecturați cu atenție prezenta Politică de confidențialitate.

Vă informăm că avem posibilitatea să actualizăm și să modificăm periodic această Politică de protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) fără a fi necesar să vă cerem un acord prealabil și fără a fi supuși unei proceduri de notificare individuală ori specială a modificărilor aduse. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe site versiunea actualizată a Politicii de protecție a datelor cu caracter personal, rămânând în sarcina dumneavoastră să verificați conținutul acestei Politici ori de câte ori accesați site-ul, pentru a vă asigura că sunteți la curent cu ultima versiune.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS este operatorul exclusiv al datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS nu transmite datele dumneavoastră unor terți, dar le poate pune la dispoziția instituțiilor abilitate de lege.

Unde vă stocăm datele?

Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Romania. Orice transfer al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.

Cine are acces la datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră pot fi transmise în cadrul serviciilor GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS. Instituția noastră va acționa numai ca persoană împuternicită de către persoanele fizice pentru a deține anumite date cu caracter personal și va prelucra datele cu caracter personal exclusiv în activitatea stabilită de lege.

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă completa serviciile pe care vi le oferim.

Care sunt drepturile dumneavoastră si cum pot fi exercitate?

Dreptul la acces: Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la rectificare: Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim: Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, bazându-vă pe interesul legitim. GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare, motiv care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul la ștergerea datelor: Orice utilizator poate obține ștergerea datelor. Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS, cu excepția următoarelor situații: * aveți o solicitare de informații nerezolvată; * dacă ați încheiat un contract de achiziție cu GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru, sau prin E-mail, la adresa office@smgultrasound.ro, ori telefonic la numărul: +40 745.399.355

Nu în ultimul rând, trebuie sa știți ca informațiile complete si permanent actualizate privind prelucrarea datelor personale le veți putea găsi pe site-ul nostrum. De asemenea, ne puteți suna oricând si cere mai multe detalii la numărul de contact mentionat mai sus.