X

Termeni și Condiții

Site-ul samsungmedical.ro, denumit în continuare The Samsung Experience, este deținut și administrat de societatea GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS SRL, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO27093109, înregistrare de Registrul Comerțului cu nr. J40/6366/22.06.2010, și cu sediul în Str. Ernest Djuvara nr. 16, parter și demisol, Sector 6, București, România. Tel: +40748112061, E-mail: office@smgultrasound.ro

Navigarea pe site-ul samsungmedical.ro echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Utilizator.

The Samsung Experience își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

În caz de divergență sau neînțelegeri între The Samsung Experience și Utilizator, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul interacțiunii.

DEFINIȚII

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul samsungmedical.ro

TERMENI

Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului samsungmedical.ro  reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către Dumneavoastră a prezentilor termeni și condiții. Ne rezervăm dreptul unilaterlal de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe samsungmedical.ro

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame, etc și constituie “conținutul” site-ului samsungmedical.ro, care este proprietatea companiei GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Prin contactarea noastră prin orice mijloace (formular contact, email, telefonic, social media etc.), înțelegeți că datele dvs. personale vor fi incluse în baza noastră de date și că vor fi prelucrate în temeiul contractului electronic dintre părți (Termeni și condiții), pentru a putea răspunde solicitărilor dvs., pentru a vă oferi asistența tehnică solicitată dar și pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre. Pentru orice detalii ce țin de prelucrarea datelor personale de către GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS va rugăm să citiți Politica de confidențialitate. Există însă și posibilitatea ca societatea noastră să va transmită oferte personalizate în cazul în care ați contractat unul dintre serviciile noastre, fără ca dvs. să va fi abonat la newsletter, având la baza interesul nostru legitim in scopuri de marketing și publicitate (art. 6/1/f din GDPR).

SECURITATEA DATELOR

GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informațiile personale ale clienților săi și ale Utilizatorilor platformei sale online. Prin completarea formularelor disponibile pe site, Utilizatorul își asumă răspunderea pentru informațiile transmise. În momentul transmiterii datelor personale către noi prin formularele disponibile pe site, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online. Toate informațiile despre Utilizatori sunt confidențiale. Doar angajații a căror activitate specifică presupune prelucrarea informațiilor personale au acces la datele de identificare ale Utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informațiile personale de identificare a Utilizatorilor sunt localizate într-un amplasament securizat.

 DREPT APLICABIL

Prezenții Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condiții și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competențe. Utilizatorul site-ului acceptă să adere la acești Termeni și Condiții Utilizatorul site-ului samsungmedical.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.